PSYKOTERAPEUT JANNE BRØNS

Tlf. 22 16 47 98

Pædagogisk / psykoterapeutisk rådgivning

Anerkendende relationer - hjemme hos jer


At blive forælder er for mange et goddag til en virkelighed, som man slet ikke har kunne forestille sig eller forberede sig på, selvom man formentlig har prøvet. Hvis man dertil lægger en million "gode råd" fra omgangskredsen, bedsteforældre, internettet osv kan det tage pusten fra de fleste.

Hvad skal man dog vælge? Hvad er det rigtige? Gør jeg det godt nok? Hvordan påvirker jeg mit barn? Hvordan påvirker forældrerelationen vores barn? Hvad kan jeg forvente af et barn i en given alder og, hvad kan det forstå?


Hvorfor ser andre ud til at have et kæmpe overskud og kunne klare det hele? Hvorfor synes jeg, det er benhårdt?

Glæden kan for mange blive afløst af tvivl, bekymring og uro. Træthed og dermed manglende overblik over hverdagen med et lille barn, kan for mange udvikle sig til frustration,  tristhed, efterfødselsreaktion eller depression.

Det kan være umådeligt svært at komme igennem ved egen kraft. Tag det i opløbet og få mere plads til glæde og livskvalitet.


Godnat og Velbekomme

Kræsne børn - Børns søvnbehov


Sove og spise - helt basale behov for alle mennesker, store som små og for de smås vedkommende noget, der kan være kilde til store udfordringer og frustration hos forældrene.

Du, eller I har formentlig prøvet det meste.

Der er mange gode råd og idéer at hente ved en søgning på Google, men er I kørt fast og har stadig udfordringer og kunne I tænke jer at få gode sove - og spiserytmer, kan I sammen med mig lægge en plan for hvordan,  der skal arbejdes med evt ændringer og fastholdelse så alle får spist og sovet.  Jeg har 25 års erfaring med børns spise og søvnmønstre og garanterer  succes ved fælles indsats.


"Det er det bedste jeg har gjort for min datter og mig selv"

Læs hvordan Mette fik styr på livet som mor...
 


Priser:

550 kr. (1 time ekskl. kørsel) – PPR rådgivning foregår hjemme hos jer.

300 kr. pr person for mødregrupper eller lignende. Max 6 deltagere (2 timer ekskl kørsel).

400 kr pr person, 750 kr  for begge forældre (45 minutter). Fokus på søvn og/eller spise udfordringer. Samtaler kan foregå hos jer (her tillægges kørsel) eller i min praksis i Fiolstræde.

Betaling kan ske kontant eller via mobilepay.


Kontakt mig for at høre mere på telefon 22 16 47 98 eller mail jb@jannebroens.dk

Hvordan?


En måde at gribe det an på er, at du som forælder, starter i terapi for derigennem at lære mere om dig selv, din egen opvækst, dine ressourcer og dine valgmuligheder.

En anden måde er at få pædagogisk/psykoterapeutisk rådgivning hjemme hos dig/jer. Jeg hjælper jer med at arbejde med relationen til barnet/børnene, barnets udviklingsfase men også din.

Vi ser sammen på jeres samspil, hvad skal der til for,  at dit barn og dig/jer udvikler jer på bedst mulig måde.

Jeg kommer også gerne ud i f.eks mødregrupper eller lignende, samt rådgiver specifikt med fokus på søvn og spisemønstre.

 


De metoder jeg anvender er bl.a:

  • Praktisk rådgivning.
  • Samtale.
  • Systemisk/narrativ tænkning.
  • Tilknytningsteori.
  • Kontaktmønstre.
  • Marte Meos principper.
  • Udviklingspsykologi.
  • Anerkendende relationer.
  • Neuropædagogik/psykologi - herunder hjernens udvikling.